Çamaş Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://camasttcpal.meb.k12.tr
Adres : Örmeli Mah. Hatipli Küme Evleri No.24 Posta Kodu.52430 ÇAMAŞ/ORDU
VİZYON : Öğrenmeyi öğrenen, yarına umutla ve güvenle bakan, düşünen ve düşündüğünü ifade eden, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilginin erdemine ermiş, yeniliklere açık olarak yarınlarına yön veren bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Düşünen, araştıran, öğrenen, sorgulayan ve yorumlayan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalıp ülke geleceğinde söz sahibi olacak bireyler olarak hayata hazırlamak.
BAŞARILAR : Ocak 2022 Okulumuz Erkek Dart Takımı Ordu´ da 3. oldu.
Şubat 2022 Ordu´da yapılan Okulumuz Kız Bilek Güreşi Müsabaka Sonuçları:

Nazlican GİDEN sol kolda 1.
Esmanur ÇIRAK sol kolda 1.
Sıla UYGUN sağ kolda 2.
İrem Nida UYAR sağ kolda 3.
Nurhayat ASLAN sağ ve sol kolda 4.

Erkekler bilek güreşi il birinciliği müsabaka sonuçları;
Arda Aytekin sol kolda 2.
Tolga Yokuş sol kolda 4. oldu.
Bölgeye gitmeye hak kazandık.

Şubat 2022 Curling il birinciliği müsabakasında;
Karma takım il 1. si
Kız takımı il 3. sü
Erkek takımı il 2. si oldu.

Şubat 2022 Bocce İl Birinciliği Müsabakasında erkek öğrencilerimiz 3. lük kupası kazandılar.
Nisan 2022 Erzincanda Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Esmanur ÇIRAK sol kolda birinci (1), Arda AYTEKİN sol kolda ikinci(2), Sıla UYGUN sağ kolda ikinci(2) olmuştur.

Aralık 2022 28 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Ordu´da yapılan kız ve erkek bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Nazlıcan GİDEN sol kolda birinci, Arda AYTEKİN sol kolda üçüncü olarak bölgeye gitmeye hak kazandı.

Aralık 2022 Okulumuz Badminton il ikincisi oldu.
Aralık 2022 Okul sporlari gençler A, dart il birinciliği müsabakasında okul takımımız 2. oldu.
Ocak 2023 Okulumuz öğrencilerinden Elif ÖCÜK okul sporları Kick Boks Muay Thaide 3. oldu.
Okulumuz öğrencilerinden Elif ÖCÜK 23 Ocak 2023 tarihinde Kick Box Muay Thai maçında Ordu il şampiyonu oldu.
Mart 2023 Okulumuz Curling Müsabakalarında; Genç Erkekler kategorisinde İl 2.si, Genç Kızlar kategorisinde İl 2.si, Genç Kız-Erkek Karma kategorisinde İl 3.sü derecelerini elde etmişlerdir.
Mart 2023 Okulumuz öğrencilerinden Elif ÖCÜK Okul sporları Kick Boks Muay Thai’de Türkiye 3. sü oldu.
Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinden Elif Öcük 02-06 Ağustos tarihlerinde Samsunda düzenlenen Muay Thai iller arası Karadeniz turnuvasında 2. oldu.
Kasım 2023 Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B İl Birinciliği müsabakasında öğrencimiz Yasin ŞAHİN kendi kilosunda sol kolda 3. sağ kolda ise 4. oldu.

Aralık 2023´de yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A İl Birinciliği Müsabakasında öğrencilerimizden Arda AYTEKİN kendi kilosunda hem sağ hem sol kolda ilde 1. Özkan KURU kendi kilosunda hem sağ hem sol kolda 2. oldu.

28 Aralık 2023´de yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A İl Birinciliği Müsabakasında öğrencilemizden
Sıla Uygun 60kg da sol kol 1. si sağ kol 2.si
Sıla Artegin 75kg sol kol 2.si sağ kol 1.si
Nurhayat Aslan 45kg sol kol 1.si sağ kol 2.si
Esmanur Çırak 75kg sol kol 1.si sağ kol 2.si
Yasemin Özcan 65kg sol kol 3.sü sağ kol 1.si
Nazlican Giden 50kg sol kol 2.si
Hüsne Özcan 45kg sol kol 4.sü oldu.

Ocak 2024´de Okul Sporlari Floor Curling İl Birinciliği Gençler A Müsabakasında okulumuz Kız Takımı 2. Erkek Takımı 3. Karma Takım 3. Oldu.
Ocak 2024´de tarihlerinde Perşembe Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Badminton Gençler A İl Birinciliği Yarışmasında okulumuz Erkek Takımı 3.oldu.
Şubat 2024´de Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinden Elif ÖCÜK Orduda yapılan Muay Thai il şampiyonasında birinci oldu
Şubat 2024´de Elif ÖCÜK Samsunda düzenlenen Muay Thai bölge şampiyonasında 2.ci oldu

Saatler : BAŞLAMA:8:35 BİTİŞ :15:50
Yabancı Dil : İNGİLİZCE ALMANCA
Isınma : KALORİFER
Servis : Fatsadan her gün öğretmen servisi ile öğretmenler okula gelmektedir.
Ulaşım : Fatsaya her yarım saatte dolmuş vardır.
Yerleşim Yeri : ORDU/ÇAMAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Çamaş İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.Fatsaya 20 km, Orduya 55 km mesafe vardır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Bilek güreşi, Bocce, Curling, Dart, Bilardo Turnuvaları...
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz Kız-Erkek pansiyonlu bir okuldur.Öğretmenler haftada bir gün nöbet tutmaktadır. Öğrenciler Cuma akşamından evlerine gittiği için hafta sonu öğretmen nöbeti yoktur. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe akşamları öğretmenler pansiyon nöbeti tutmaktadır.